SZOLGÁLTATÁSAINK

HAJVÁGÁS HÖLGYEKNEK

már 3000 Ft.-tól

HAJVÁGÁS URAKNAK

már 1500Ft.-tól

MOSÁS-SZÁRÍTÁS

már 1500Ft.-tól

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSAINK

FODRÁSZAT

  • A L’Oréal első, saját fejlesztésű hajszerkezet-újjáépítő kezelése
  • Újraépíti a haj keratinos szerkezetét
  • Beépülő proteinek segítségével visszaadja a haj erejét
  • Helyreállítja a haj természetes rugalmasságát és fényét
  • Lágyítja és kisimítja a haj külső rétegét és ragyogást ad a hajnak
  • Védi a hajat a külső káros hatásoktól és megtartja éltető tápanyagait és hidratáltságát
  • Az eredmény: gyönyörű selymes hajzuhatag
  • Fényes, egészséges hajból, bármilyen frizura elkészíthető

A legjobban bevállt és legelterjedtebb hajhosszabbítási technika a hőillesztéses hajhosszabbítás. Mi is ezt a technikát részesítjük előnyben, mert nem roncsolja a saját hajat és hagyja levegőhöz jutni a fejbőrt, észrevételnül el lehet készíteni és ez a legkényelmesebb típusú póthaj viselet. 

Millió hullám

Manapság a nők már egészen más hajformákban gondolkoznak, mint a 20 évvel ezelőtti önmaguk! Az apróbb csigák teltséget, volument és testet adnak a hajnak, a frufru pedig kiemeli az arcot. Ez a frizura inkább a dauer technika kezdeti időszakára emlékeztet, de épp emiatt abszolút kortalan. Bármelyik Vendégednek nyugodt szívvel ajánlhatod! Vékony szálú, nem túl dús hajhoz tökéletes, mivel volument és tartást ad, miközben nem fogja elnehezíteni a hajszálakat!

Laza göndör tincsek

Valószínűleg ez a legnépszerűbb fazon, hiszen a hullámok abszolút természetesek és bármilyen arcformához és hajszínnel jól mutatnak. Dauerolás során csak a haj alsó részét loknisítsd be, így megfelelő volument kölcsönözhetsz a hajnak, de nem fog túl tömöttnek tűnni.
Csodás frizura készíthető ha az elmúlt évek nagy slágerével, a balayage ombréval készíted el, de fontos, hogy a hajfestést és a dauerolást ne egy alkalommal készítsd el, így óvhatod Vendéged hajának szerkezetét!

Alkalmi frizurák

A dauerolt haj tökéletes választás különleges alkalmakra is! Ennél a frizuránál a lényeg csak annyi, hogy mekkorák benne a loknik és hogyan tudsz ebből a fazonból alkalmi frizurát varázsolni! A hiedelem az, hogy csak rövid hajat lehet dauerolni, de egy-egy lazább forma jól működik olyan hosszú hajjal is, aminek csak egy kis finom elegancia kell!

Könnyed hullámok

Nem kell órákig vegyszerekben áztatnod Vendégeid haját, hogy egy kis textúrát adj neki. Csak egy pötty dauer kell a kívánt területekre és máris könnyed és tartós hullámokat készíthetsz Vendégeid számára! Ha csak rövid ideig hagyod fenn a terméket,  könnyed, és laza hullámokat kapsz, mint Kate Middleton-é.

Rövid, göndör dauer

A rövid haj dauerolása után nagyon aranyos frizurát lehet készíteni belőle! Lehetőség szerint nagyobb csigákat válassz, hogy a végeredmény ne nézzen ki túl gyerekesnek vagy drótszerűnek. Ne felejtsd el összedolgozni a végén a rétegeket, főleg a tarkón, hogy szépen összeolvadjanak. A dauer lényege a természetesség, ezt kell mindig szem előtt tartani. Ha túl kicsik a loknik, Vendéged frizurája olyan lesz, mint a játékbabáké!

Laza dauer bobhoz

A közép hosszú hajhoz jól illenek a laza dauer hullámok, mert szépen keretbe foglalják az arcot. Oldal választékhoz jól passzol a féloldalas frufru, míg a több réteg csodálatos volument biztosít.  De ne félj eljátszani a fürtök nagyságával, mellé lőni úgysem tudsz.
Készíts bátran dauert rövid hajon is, de mindig figyelj oda a csavarók méretére, hiszen a kis méretű csavaroktól túlságosan felugorhat Vendéged haja! Forrás: //selective.hu/dauer-a-gyonyoru-gondor-tincsekert/

OMBRE

Az egyik legkedveltebb hajfestési mód 2015-ös kitalálása óta az ombre (francia szó magyar megfelelője: árnyék). Lényege, hogy a hajad színe a hajvég felé világosodik, mígnem a végül egészen más árnyalatú lesz, mint a fejtetőn. Magyarán: ha ombret kérsz a fodrásznál, akkor lenőtt hatású trendi hajjal távozhatsz. 

Az ombrenak egy fordított, felül világos, alul sötét verziója is létezik.

SOMBRE

A sombre tulajdonképpen az ombre világosabb verzója. Ennél a festésnél az árnyalatváltás magasabban kezdődik, így természetesebb, lágyabb, kevésbé lenőtt hatással bír az új frizura, és nem lesz olyan kontrasztos a hajszín, mint az ombrenál.

BALAYAGE

A balayage hajfestéssel (francia szó, magyarul sepregetést jelent) sötét és világos tincseid fokozatosan váltják egymást a fejtetőtől a hajvégekig, sokféle árnyalat játékával jutalmazva meg frizurádat. Nevét onnan kapta, hogy a fodrász szabad kézzel, “sepregető mozdulatokkal” viszi fel az új színt. 

FLAMBOYAGE

A flamboyage az ombre és balayage keverékének eredménye. Ebben az esetben az új szín a haj közepe táján kezdődik, és egészen a hajvégekig tart. A balayage-hoz hasonlóan a fodrász itt is szabad kézzel dolgozik, a választott tincsek legfelsőbb rétegét megfestve halad. 

LIVED-IN-COLOUR

Ombre és balayage másik ötvözete a lived-in-color. Természetes, egybesimuló hatása miatt nem olyan, mintha lenőtt volna, inkább mintha kiszívta volna a nap.

HAJKONTÚR

Szintén egy szép és természetes hatású festés a hajkontúr, melynél árnyékolási módszerrel festik a hajat. Az alábbi képen jól látszik a különbség, hogy a jobb oldali festésnél már ezt az eljárást használták.

BABYLIGHTS

Az alábbi festéstípusnál a “babylights” olyan micro-kiemeléseket, világosított tincseket jelent, mellyel visszaadhatod hajadnak gyermekkori természetességét. Tulajdonképpen a fóliával elkülönített és befestett tincseket, és az így készült melírt takarja.

COLORMELT

Nem lehetetlen több színt felhasználni, ezeket összeolvasztva, sötéttől a világos színárnyalatig omlanak le válladra. Elég macerás festési típus, általában akkor szokták alkalmazni, ha az alany világos hajszínnel érkezik és sötétebb hajtövet szeretne, ami a haj vége felé világosba fordul.

ÉCAILLE

A francia écaille szót leginkább teknőspáncélnak lehet lefordítani. Ez a hajfestés többféle árnyalatból áll össze: az ombre festéshez hasonlóan itt is sötét tónus kerül a hajtőre, a hajvégeken pedig a világosabbak. Viszont a cikk-cakk festés miatt más lesz a színek játéka.

BRONDE

Ezt a hajfestési módot nem szükséges cifra szavakkal leírni. Egyszerűen a szőke (blonde) és a barna (brown) természetes hatású keverékéről, mondhatni napszítta barna hajszínről van itt szó.

RONZE

A vörös (red) és a bronz (bronze) hajszín találkozik a ronze-nak nevezett hajfestésben. Ez a vörös beütésű festés a másodlagos szín észrevétele nélkül ugyan, de mégiscsak kap egy bronzos ragyogást. 

PINWHEEL

Roppant divatos hajtrenddé nőtte ki magát 2015 óta a Pinwheel, avagy szélkerék festés, egyszerű elkészítési módszere, valamint az izgalmas végeredmény miatt. 

SZIVÁRVÁNYOS/SZÍNES 

A bevállalósabb, extrém trendeket kedvelőknek találták ki 2016-ban a pasztel hajstílust, melynek különlegessége, hogy a természetellenes színek valahogy mégis természetesen hatnak. Lehet többféle színösszeállítást választani – ez a szivárvány -, de lehet egy színnek több árnyalatát kérni olyan fantázianevekkel, mint például sellőkék, rózsaszín-arany, orgona, sugárzó zöld, frissítő menta. 

CROWNLIGHTS COLORING

A szivárvány, avagy pasztel ellentéte a crownlights (vagyis koronafény). Ennek a festésnek a lényege, hogy elvetemült formában viszi tovább a sötét hajtő-világos hajvég kombinációt. Éppen ezért megengedett a nem természetes színek használata.

X-PRESION/PIXEL

Egy új őrület hódít a hajtrendek terén, ez pedig nem más, mint a pixeles frizura. Lényege, hogy az alap hajszíntől elütő, általában neonos színvilágú festéket tesznek fel, ami olyan, mintha pixelek lennének a frizurádban. Hiába, egyre mélyebben mászunk bele a modern korba, még a frizura divatban is.

FÉNYCSÍK/AURA COLORING/SPLASHLIGHT

A 19. század közepe-végének festészetben az impresszonisták a fény természetét vizsgálták és vitték vászonra. Nem kellett hozzá sok idő – csupán több mint egy évszázad -, hogy a fodrászatban is elkezdjenek foglalkozni a kérdéssel, és a természettől kölcsönzött fénysávot a frizurába is beleoperálják. A hajad kap egy optikai illúziót, mintha a fény világítaná meg tincseidet. 

Forrás: //fmc.hu/2016/10/25/ombre-sombre-balayage-tegyunk-rendet-a-hajtrendek-kozott/